Info

Podd Pa Dembo

En podd om svensk fotboll av Elena Lövholm och Adam Kalin
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Podd Pa Dembo
2018
February
January


2017
December
November
October
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Feb 16, 2018

I det 84:e avsnittet av Podd Pa Dembo, så vill Elena nyansera något som blivit en sanning. Adam sätter sig på en hög häst han tidigare inte velat klättra upp på, och sen tittar han bara på när Elena kör ner i diket i musikquizet. Dessutom: uppdatering på en följetong, och ett lyssnarmail helt i poddens smak.

Feb 6, 2018

I det 83:e avsnittet av Podd Pa Dembo berättar Elena vad Frank Pettersson har gemensamt med Boris Becker, och Adam har fått en mindfuck av något han redan visste. Det svåraste musikquizet någonsin rivs av, och så är Elena rädd att Adam ska förstöra hennes heliga cuphelg. Dessutom har Adam spanat fram laget som gjort störst avtryck på den svenska försäsongen.

Jan 31, 2018

I det 82:a avsnittet av Podd Pa Dembo, så låtsas Elena att säsongen är i full sving - dessutom har hon ångest åt höger och vänster. Adam funderar över saker som hänt eller inte hänt i modern tid, och så söker han svar på en historia som aldrig berättades klart.

Jan 20, 2018

I det 81:a avsnittet av Podd Pa Dembo pratar Elena och Adam bland annat om Eminems frisyr, följdfrågor och den nya supermålvakten i Superettan. Adam gillar spelare som aldrig gjort mål och Elena listar tre bra grejer med Carlstad United. Hon myntar också ett uttryck som Adam inte kan släppa.

Jan 12, 2018

I det 80:e avsnittet av Podd Pa Dembo mår Elena och Adam väldigt bra. Det är "spännande saker på gång" i många klubbar, och tre av fem tecken på att säsongen närmar sig har slagit in. Dessutom: kaffe, tv, oro, tröjnummer, danskt utseende och en ny potentiell tia på Cabralzinho-skalan.  

Jan 6, 2018

I det 79:e avsnittet av Podd Pa Dembo berättar Adam om jordbrukets svar på Simon Skrabb, och deppar över att David Svensson lägger skorna på hyllan. Elena har en teori om tränare som säljs in som visioner. Dessutom fastnar de i Jönköpings ryska tredjemålis, och konstaterar att de har en väldigt okomplicerad relation till Malmö FF.

Dec 29, 2017

I det 78:e avsnittet av Podd Pa Dembo bjuder Elena inte på några silly-avslöjanden alls. Däremot levererar hon nyårskarameller på löpande band. Adam har hittat ett nytt favoritlag och undrar var Johan Elmander håller hus.

Dec 23, 2017

I det 77:e avsnittet av Podd Pa Dembo listar Adam sitt favoritbråk. Elena tycker att Jörgen Wålemark är allmänt älskvärd och har dragit ihop en lek till hans ära. Adam slår ett slag för en karusell och Elena känner för att döda musikquizet en gång för alla.

Dec 14, 2017

I det 76:e avsnittet av Podd Pa Dembo börjar Adam omedelbart snacka om något som kommer få de flesta att stänga av. Elena drar en platt spaning om en grej som är en vecka gammal. Men hon har också lärt sig ett nytt fotbollsbegrepp. Och Adam har snott en bra grej.

Dec 9, 2017

I det 75:e avsnittet av Podd Pa Dembo hyllar Elena en grej som visar precis hur oglamourös svensk fotboll är. Adam reflekterar över en övergång som skaver lite i honom, och så överraskar veckans musikquiz. Dessutom dyker Eddie Lövholm in som ett riktigt sladdrigt rivjärn för att fira poddens 75-årsjubileum.

Dec 2, 2017

I avsnitt 73(?!) av Podd Pa Dembo reder Elena ut missförstånd och avslöjar sitt livs största dröm. Adam ger en lägesuppdatering om evighetsgrävet och försöker få med allsvenska spelare till Ryssland. Dessutom: Wordfeud, Andreas Alm, Kicki Danielsson och visdomsord från "Fritz"! 

Nov 26, 2017

I det 74:e avsnittet av Podd Pa Dembo behöver Elena och Adam revansch. Elena gör det genom att ta reda på var de degraderade klubbarna är i sina sorgeprocesser, och Adam genom att ge sig på sitt djupaste gräv någonsin. Dessutom kärleksbombar Adam myntandet av begreppet GAIS-väder, och Elena berättar ännu ett gött Eric Jernberg-minne.

Nov 18, 2017

I avsnitt 72 av Podd Pa Dembo har Adam klurat på stängda dörrar och hur fem timmar kan tillbringas på olika sätt. Elena är en douchebag mot alla som gillar Janne NU och så har hon knåpat ihop ett nytt SUPERSEGMENT. Det blir också nyhetssvep, musikquiz och en MEGADEBATT om Blåvitts kommande tränarval.

Nov 6, 2017

I det 71:a avsnittet av Podd Pa Dembo berättar Elena en spökhistoria. Adam har tagit fram en stundtals knivskarp, och stundtals superfladdrig, egen gala. Dessutom berättar Elena den första av många små historier om Eric Jernberg, och Adam har snickrat ihop sitt livs första femling.

Oct 31, 2017

I avsnitt 70 av Podd Pa Dembo reder Elena och Adam ut vem som är årets tränare och vem som BORDE vunnit skytteligan egentligen. Det blir också ett alldeles för enkelt musikquiz, ett smalt nyhetssvep och dålig stämning med Viktor Elm.

Oct 22, 2017

I det 69:e avsnittet av Podd Pa Dembo hänger Elena ut folk på löpande band. Adam har varit på superettanmatch och hamnat mitt i en konstig film. Musikquizet är upp och nervänt, och går väl lite sisådär. Och så tycker Elena för första gången i sitt liv två saker samtidigt.

Oct 10, 2017

I avsnitt 68 av Podd Pa Dembo får Jens Portin sin välförtjänta stund i rampljuset. Elena har gjort ett ambitiöst tränartest som Adam kämpar med, och Adam scoutar forna storklubbar som är på gång igen. Dessutom: två nya sjuka grejer som ska in på Cabralzinho-skalan och en enkel hyllning till jantelagen.

Oct 3, 2017

I Elena och Adams comebackavsnitt av Podd Pa Dembo undrar de båda om någon egentligen är särskild glad i år. Adam har bevittnat världsrekordet i att klappa igång en sval frispark, och Elena har uppfunnit fotbollens svar på grader celsius. Och så har internationella fotbollstrender gått Elena obemärkt förbi. Igen.

May 17, 2017

I avsnitt 66 sammanfattar vi domarkaoset som varit i allsvenskan. Kommer domarna tappa sin auktoritet och vad har förbundet för ansvar? Dessutom divideras det om Haglund borde få sparken, också ser vi fram emot de kommande matcherna förstås.

May 9, 2017

I det 65:e avsnittet av Podd Pa Dembo så pratar Linus och Marika om vad som hänt sedan sist. Marika bjuder på en femling om det mest väntade som hänt i allsvenskan, och Linus följer upp hur det gått för hans scoutade talanger. Dessutom reds det ut vad problemet med AFC är.

Apr 11, 2017

I det 64:e avsnittet av Podd Pa Dembo spelar Linus och Marika quiz. Helgens matcher avhandlas, och så pratar vi om fotbollen som verktyg för att bearbeta känslor.

Apr 6, 2017

I det 63:e avsnittet av Podd Pa Dembo så snackas den allsvenska premiäromgången igenom ordentligt. Linus menar att Djurgården och Manchester United påminner om varandra, och Marika vill bara att Linus ska sluta prata om Newcastle.

Mar 29, 2017

Vi snackar upp allsvenskan 2017 med massa gäster! Adam är tillbaka i podden och berättar om hur det var att göra "Säsongsstart allsvenskan", och inte helt otippat ser Adam mest fram emot att se Simon Skrabb. Vi tar tempen på lagen med Mathias Lühr, och Janne Jönsson berättar om Halmstads bastugäng. Vidare snackar Janne om vad de måste göra för att hänga kvar i årets allsvenska.

Mar 23, 2017

I det 61:a avsnittet av Podd Pa Dembo avhandlas laget med flest röstberättigade medlemmar på årsmötet - Helsingborgs IF. Dessutom tycker Linus att Jonas Olsson är lik Stellan Skarsgård, och kärleken till Mix Diskerud överflödas. Slutligen pratar vi om att Peking-fansen bojkottar cupfinalen.

Mar 12, 2017

I jubileumsavsnittet nummer 60 så bjuder Marika på ett citatquiz från poddens tidigare medlemmar. Linus har en ny favoritspelare i allsvenskan och Marika berättar hur hon ligger till på Michael Omohs livskalitétsskala. Dessutom snackas det nyförvärv, cupspel och mycket annat!

1 2 3 4 Next »