Info

Podd Pa Dembo

En podd om svensk fotboll av Elena Lövholm och Adam Kalin
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Podd Pa Dembo
2018
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Aug 8, 2018

- Rasmus Elms inkast 👀

- Ett Hallenius-hattrick 🗣

- Fakta om Norge ⬇️

- Ett nytrixat musikquiz 🎧

- Sargon Abraham och Superettan-fenomenet 🤭

- Vad säger folk egentligen när dom lämnar klubbar? 🤥 

Jul 31, 2018

I det 97:e avsnittet av Podd pa dembo undrar Elena om det verkligen kunnat vara så mycket värre för Jasmin Sudic – samtidigt fnular Adam på vad VSK pysslar med. Han har också grävt fram hur allsvenska truppers längd påverkar huruvida man tar guld eller inte, och Elena har nått en punkt för hur dumt det faktiskt får lov att bli på Twitter.

Jul 25, 2018

I det 96:e avsnittet av Podd Pa Dembo pratar Elena och Adam bland annat om konstpausernas konstpaus och Hallenius fina skörhet (igen).

Elena tycker själv att hon snurrar till ett resonemang om IFK Göteborg och Adam är orolig (igen). 

Dessutom: nya nummerskyltar och världens kortaste tabellspaning. 

Jul 11, 2018

I det 95:e avsnittet av Podd Pa Dembo har Adam kollat upp hur mycket allsvenskan förra året skiljer sig från detta år, och du KOMMER BLI ÖVERRASKAD. Elena har fnulat över ängsliga allsvenska supportrar, och hittat en sportchefs väldigt roliga son på twitter.

Jun 26, 2018

I avsnitt 94 av Podd Pa Dembo är det en hel del prat om ålder. Elena kommer med handfasta tips till en nystartad fotbollssajt och Adam får prata av sig om något som oroar honom väldigt mycket. Dessutom: Elenas krig med Manchester United.

Jun 11, 2018

I det 93:e avsnittet av Podd Pa Dembo har Elena fått nog av att vara snäll, och kastar därmed av sig handskarna och sågar allt möjligt. Adam funderar över Bosko Orovic, och vad han menar när han säger grejer.

Jun 3, 2018

I avsnitt 92 av Podd Pa Dembo listar Elena sju fotbollssynder som man absolut inte får begå. Adam är tillbaka från semestern och försöker få kläm på allt märkligt som hänt. Det startas också ett krig.

May 1, 2018

I det 91:a avsnittet av Podd Pa Dembo famlar Elena och Adam efter begripliga saker i en förvirrad allsvensk inledning. Adam slår fast att en tjockisfint alltid är vad det är - men att Stefan Billborn har oväntade lager. Elena har upptäckt varför Bosko Orovic behövs i Göteborg.

Apr 19, 2018

I det 90:e avsnittet av Podd Pa Dembo pratar Elena och Adam om höga hästar, lulliga fotbollsspelare och konsten att kunna se alla allsvenska lag lika många gånger. Dessutom: Shania Twain, VM-krönikor på VHS och den järviga vargjakten.

Apr 12, 2018

I det 89:e avsnittet av Podd Pa Dembo funderar Elena igenom utbrott vi minns, och litegrann kring att se över sin paketering. Adam har lärt sig vad man ska göra för att livet ska bli kul. Och de båda inser nog under poddens gång att de älskar Jesper Arvidsson nåt så inåt satan.

Apr 3, 2018

I det 88:e avsnittet av Podd Pa Dembo vet inte Elena och Adam vad som hände riktigt. Lyssna!

Mar 8, 2018

I det 87:e avsnittet av Podd Pa Dembo, så har Elena rotat i arkiven - för att hitta svar på frågor om både Darijan Bojanic och Friends arena. Adam fascineras av nischen på Niklas Skoogs sysselsättning efter fotbollskarriären, och så har han spikat hur allsvenskan absolut INTE slutar. Dessutom: ett par hyfsat glada gamänger i Helsingborg.

Feb 28, 2018

I det 86:e avsnittet av Podd Pa Dembo får vi äntligen svar på vad som egentligen hände i Sundsvall 1910. Elena har dragit ihop en färsk femling om årsmöten och Adam har klurat på Romain Gall och GAIS. Elena förklarar också varför det är helt idiotiskt att tippa en tabell.

Feb 21, 2018

I det 85:e avsnittet av Podd Pa Dembo förklarar Adam vad relationen mellan Dalkurd och Brage har med Taylor Swift att göra. Elena har lagt pussel och kommit att tänka på Andreas Granqvist, och så har hon svårt att begripa något som Kevin Walker har sagt. Dessutom har Bobo Solander och Alexander Henningsson gjort Adam glad.

Feb 16, 2018

I det 84:e avsnittet av Podd Pa Dembo, så vill Elena nyansera något som blivit en sanning. Adam sätter sig på en hög häst han tidigare inte velat klättra upp på, och sen tittar han bara på när Elena kör ner i diket i musikquizet. Dessutom: uppdatering på en följetong, och ett lyssnarmail helt i poddens smak.

Feb 6, 2018

I det 83:e avsnittet av Podd Pa Dembo berättar Elena vad Frank Pettersson har gemensamt med Boris Becker, och Adam har fått en mindfuck av något han redan visste. Det svåraste musikquizet någonsin rivs av, och så är Elena rädd att Adam ska förstöra hennes heliga cuphelg. Dessutom har Adam spanat fram laget som gjort störst avtryck på den svenska försäsongen.

Jan 31, 2018

I det 82:a avsnittet av Podd Pa Dembo, så låtsas Elena att säsongen är i full sving - dessutom har hon ångest åt höger och vänster. Adam funderar över saker som hänt eller inte hänt i modern tid, och så söker han svar på en historia som aldrig berättades klart.

Jan 20, 2018

I det 81:a avsnittet av Podd Pa Dembo pratar Elena och Adam bland annat om Eminems frisyr, följdfrågor och den nya supermålvakten i Superettan. Adam gillar spelare som aldrig gjort mål och Elena listar tre bra grejer med Carlstad United. Hon myntar också ett uttryck som Adam inte kan släppa.

Jan 12, 2018

I det 80:e avsnittet av Podd Pa Dembo mår Elena och Adam väldigt bra. Det är "spännande saker på gång" i många klubbar, och tre av fem tecken på att säsongen närmar sig har slagit in. Dessutom: kaffe, tv, oro, tröjnummer, danskt utseende och en ny potentiell tia på Cabralzinho-skalan.  

Jan 6, 2018

I det 79:e avsnittet av Podd Pa Dembo berättar Adam om jordbrukets svar på Simon Skrabb, och deppar över att David Svensson lägger skorna på hyllan. Elena har en teori om tränare som säljs in som visioner. Dessutom fastnar de i Jönköpings ryska tredjemålis, och konstaterar att de har en väldigt okomplicerad relation till Malmö FF.

Dec 29, 2017

I det 78:e avsnittet av Podd Pa Dembo bjuder Elena inte på några silly-avslöjanden alls. Däremot levererar hon nyårskarameller på löpande band. Adam har hittat ett nytt favoritlag och undrar var Johan Elmander håller hus.

Dec 23, 2017

I det 77:e avsnittet av Podd Pa Dembo listar Adam sitt favoritbråk. Elena tycker att Jörgen Wålemark är allmänt älskvärd och har dragit ihop en lek till hans ära. Adam slår ett slag för en karusell och Elena känner för att döda musikquizet en gång för alla.

Dec 14, 2017

I det 76:e avsnittet av Podd Pa Dembo börjar Adam omedelbart snacka om något som kommer få de flesta att stänga av. Elena drar en platt spaning om en grej som är en vecka gammal. Men hon har också lärt sig ett nytt fotbollsbegrepp. Och Adam har snott en bra grej.

Dec 9, 2017

I det 75:e avsnittet av Podd Pa Dembo hyllar Elena en grej som visar precis hur oglamourös svensk fotboll är. Adam reflekterar över en övergång som skaver lite i honom, och så överraskar veckans musikquiz. Dessutom dyker Eddie Lövholm in som ett riktigt sladdrigt rivjärn för att fira poddens 75-årsjubileum.

Dec 2, 2017

I avsnitt 73(?!) av Podd Pa Dembo reder Elena ut missförstånd och avslöjar sitt livs största dröm. Adam ger en lägesuppdatering om evighetsgrävet och försöker få med allsvenska spelare till Ryssland. Dessutom: Wordfeud, Andreas Alm, Kicki Danielsson och visdomsord från "Fritz"! 

1 2 3 4 Next »